Pendhoza Feat. Via Wonsa – Mending Pedot


Intro : C G C..

Chorus 1 :
C G
janji janji janji marang awakku
Am Em
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
F C
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
G
nanging opo awak iki..
C G
iseh tresno setengah mati..

C
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
G
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Am
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
Em
mbendino tok sepele'ke..
F
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
C
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
G
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
C G
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi..

Chorus 2 :
C
uwes cukup cukup cukup
G
anggonmu leh sandiworo
Am
nek pancen ra tresno (tresno)
Em
luwih becik koe lungo
F
ra iso tepo sliro
C
gawe atiku nelongso
G
mending pedot wae..
C G
golek tresno sing liyane..

C
aku trimo pedot senajan rasane abot
G
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Am
ati wes ra biso neruske dalane crito
Em
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

F
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
C
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
G
saiki koe lungo seko adohing mripatku
(Am)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Am G
ibarat tibo tasih ketiban ondo
F G C
wes loro tambah di sio-sio
Am G
opo koe kui wes ora mikir
F
timbang ngrasake tresnomu
G
aku trimo sumingkir..

==> Kembali ke : Chorus 1, Chorus 2



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : D A D..

Chorus 1 :
D A
janji janji janji marang awakku
Bm F#m
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
G D
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
A
nanging opo awak iki..
D A
iseh tresno setengah mati

D
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
A
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Bm
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
F#m
mbendino tok sepele'ke..
G
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
D
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
A
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
D A
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi

Chorus 2 :
D
uwes cukup cukup cukup
A
anggonmu leh sandiworo
Bm
nek pancen ra tresno (tresno)
F#m
luwih becik koe lungo
G
ra iso tepo sliro
D
gawe atiku nelongso
A
mending pedot wae..
D A
golek tresno sing liyane

D
aku trimo pedot senajan rasane abot
A
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
F#m
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
A
saiki koe lungo seko adohing mripatku
(Bm)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Bm A
ibarat tibo tasih ketiban ondo
G A D
wes loro tambah di sio-sio
Bm A
opo koe kui wes ora mikir
G
timbang ngrasake tresnomu
A
aku trimo sumingkir..

==> Kembali ke : Chorus 1, Chorus 2

– Pendhoza Feat. Via Wonsa – Mending Pedot – Chord & Lirik Lagu 🎸.

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online