OM Wawes Feat. Ayu Yuliana – ilang Roso


Intro : C D B Em Am D G

G Am
biyen tresnaku setengah mati
D G
tak patri neng atiku iki
Em E Am
cahyamu seng paling tak trenani
D
ninggalke loro neng ati
G
kowe blenjani janji

G Am
biyen bener tak jogo atiku
D G
biyen bener tak jogo tresnaku
Em E Am
aku percoyo marang sliramu
D
nepati janji setiamu
G
ora ninggalke aku

(*)
C D
ra butuh welasmu
B Em
ra butuh tangismu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Chorus :
C D Bm E
rontok ati iki nibani batinku
Am D G
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
C D Bm E
loro ati iki kelingan janjimu
Am D
rosoku wes lali rosoku wes mati

Int. : Em Bm C -D G
C D B Em Am D G

==> Kembali ke : (*), Chorus

C D
kangmas nalikane aku iseh
G
ono neng atimu
Em E Am
ora biso bali mring sliramu
D G G7
lilakno aku lungo..

C D
kang mas sepurane aku yen wes
G
nglarani atimu
Em E Am
ora biso bali mring sliramu
D G
ikhlasno aku lungo

(**)
G7 C D
oo.. ra butuh welasmu
B Em
ra butuh tangismu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Chorus :
C D Bm E
rontok ati iki nibani batinku
Am D G
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
C D Bm E
loro ati iki kelingan janjimu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

– OM Wawes Feat. Ayu Yuliana – ilang Roso – Chord & Lirik Lagu 🎸.

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online