NDX A.K.A feat. X-Tecto – Remukan Ati


Intro : C G F G C G

C G
dek rungokno jerit tangise ati iki
F C G
nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
C G
dek rasakno loro atiku kepati-pati
F G C
yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

(*)
F G
kowe teko nggowo tresno
Em Am
kowe lungo ninggal loro
F G
tresnomu tak labuh neng segoro..

Chorus :
Am Em
roso sayangku uwis mati
F C
ajur dadi remukan ati
Dm
ati ora bakal ngemis
E
welase tresno..

Am Em
aku iso nggawe kowe loro
F C
lorone njarem neng njero dodo
Dm
mergo ati wes ilang roso
E Am
luwih becik.. aku lungo..

Intro : F G E Am
F G C..

C G
paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
F C G
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
C G
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
F G C
tatune loro siji ati kuciwo..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Intro : F G E Am
F G C..

C G
mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
F C G
tresno suci sliramu amergo kahanane
C G
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
F G C
nanging wong tuwoku ora ngijinke..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : F G E Am
F G C..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : E B A B E B

E B
dek rungokno jerit tangise ati iki
A E B
nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
E B
dek rasakno loro atiku kepati-pati
A B E
yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

(*)
A B
kowe teko nggowo tresno
G#m C#m
kowe lungo ninggal loro
A B
tresnomu tak labuh neng segoro..

Chorus :
C#m G#m
roso sayangku uwis mati
A E
ajur dadi remukan ati
F#m
ati ora bakal ngemis
G#
welase tresno..

C#m G#m
aku iso nggawe kowe loro
A E
lorone njarem neng njero dodo
F#m
mergo ati wes ilang roso
G# C#m
luwih becik.. aku lungo..

Intro : A B G# C#m
A B E..

E B
paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
A E B
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
E B
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
A B E
tatune loro siji ati kuciwo..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Intro : A B G# C#m
A B E..

E B
mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
A E B
tresno suci sliramu amergo kahanane
E B
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
A B E
nanging wong tuwoku ora ngijinke..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : A B G# C#m
A B E..

– NDX A.K.A feat. X-Tecto – Remukan Ati – Chord & Lirik Lagu 🎸.

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online