NDX A.K.A feat. PJR – Nyekso Batin


Am Em F
kesel atiku sabar ngerteni
C (-G)
ngempet loroning ati
Dm
tresno karo kowe
Am
opo kudu larane
F G Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Em
tresno iki.. udu dolanan
F G C
loro atiku.. ra karuan

(*)
F
tresno sing suci
C
saikine tinggal janji
F G C
tangise ati dadi bukti..

Chorus :
Am Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
F C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Am Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
F G C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
C
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Am
njero dodo uwes nerimo
Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
F G C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================

Gm Dm D#
kesel atiku sabar ngerteni
A# (-F)
ngempet loroning ati
Gm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene

Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki.. udu dolanan
D# F A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D# F A#
tangise ati dadi bukti

Chorus :
Gm Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
D# A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Gm Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D# F A#
iso nompo atiku opo anane..

Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D# F A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

Outro : Gm

– NDX A.K.A feat. PJR – Nyekso Batin – Chord & Lirik Lagu 🎸.

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online