NDX A.K.A feat. PJR – Loro Ati


Reff :
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff



=================
Chord Originalnya
=================

Reff :
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B E
mergone aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff

– NDX A.K.A feat. PJR – Loro Ati – Chord & Lirik Lagu 🎸.

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online