Lilin Herlina feat. Agung – Nagih Janji


Intro : Am F Am Dm E
Dm... E Am E

Am F Am
Kelingan rikolo urip bebarengan
Dm E
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Dm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
E Am -E
Ati seneng anggone urip bebayan..

Am F Am
Nanging saiki uripmu wis mulyo
Dm E
Banjur lali rikolo jaman semono
Dm
Mangan enak turu penak kerjo penak
E Am
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Chorus :
Am Dm
Tego tenan sliramu marang awakku
G C E
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
Am Dm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
E Am -E
Lali aku ojo lali anakmu..

Am F Am
Anakmu saiki wis gede gede
Dm E
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Dm
Udan tangis atiku tambah nelongso
E Am
Ning atiku bioso yombok sio sio

Intro : Am F Am Dm E
Dm... E Am E

Am F Am
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
Dm E
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Dm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
E Am -E
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

Am F Am
Pancen saiki uripku wis mukti
Dm E
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Dm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
E Am
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Chorus :
Am Dm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
G C E
Yen durung biso keturutan karepku..
Am Dm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
E Am -E
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku..

Am F Am
Yen anakmu takon sopo bapake
Dm E
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Dm
Kandanono aku sih nyambut gawe
E Am
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
E Am
Nggo mulyake anakmu klawan kowe



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Cm G# Cm Fm G
Fm... G Cm G

Cm G# Cm
Kelingan rikolo urip bebarengan
Fm G
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Fm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
G Cm G
Ati seneng anggone urip bebayan

Cm G# Cm
Nanging saiki uripmu wis mulyo
Fm G
Banjur lali rikolo jaman semono
Fm
Mangan enak turu penak kerjo penak
G Cm
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Chorus :
Cm Fm
Tego tenan sliramu marang awakku
A# D# G
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
Cm Fm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
G Cm -G
Lali aku ojo lali anakmu

Cm G# Cm
Anakmu saiki wis gede gede
Fm G
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Fm
Udan tangis atiku tambah nelongso
G Cm
Ning atiku bioso yombok sio sio

Intro : Cm G# Cm Fm G
Fm... G Cm G

Cm G# Cm
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
Fm G
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Fm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
G Cm G
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

Cm G# Cm
Pancen saiki uripku wis mukti
Fm G
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Fm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
G Cm
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Chorus :
Cm Fm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
A# D# G
Yen durung biso keturutan karepku..
Cm Fm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
Gm Cm G
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

Cm G# Cm
Yen anakmu takon sopo bapake
Fm G
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Fm
Kandanono aku sih nyambut gawe
G Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
G Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe

– Lilin Herlina feat. Agung – Nagih Janji – Chord & Lirik Lagu 🎸.

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online