Kunci Gitar Nur Bayan – Utuhing Katresnan Chord & Lirik Lagu 🎸

Intro : Am Dm

G
Duh wong ayu..
C
liwat gending iki
F
tak kelir katresnanku
Dm E
marang sliramu.. pepujanku..

Intro : F E

Am Dm
Sumanding sliramu
G C
tentrem rasane atiku
F Dm
adem koyo kesiram
E
banyune surgo..

Am Dm
Nganti tuwo iki
G C
tresno ku ora keganti
F Dm
mung siji ning atiku
E
yo mung sliramu..
Am
pepujanku..

Int. : Am Dm G C
F Dm E..

(*)
Am Dm
Eling rikolo semono
G C
urip susah dilakoni
F Dm
sliramu tansah nerimo
E
Ikhlas ati..

Am Dm
Sabar lan bektimu
G C
nuwuhke gedene roso tresnoku
F Dm
anggonku pakaryan kawujud
E
ngunduh kamulyan

F G E
Tulus katresnanku.. nggo sliramu..

Chorus :
Am Dm
Langit nyinekseni
G C
tulus roso tresno iki
F Dm
mung siji ning atiku
E
yo mung sliramu..

Am Dm
Senajan akeh gudo
G C
sing nyubo goyahke tresno
F Dm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo..

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi..

Am Dm
Duh wong ayu..
G
tulus katresnanku
C E
yo mung kanggko sliramu.. pepujanku..

Int. : Am Dm G C
F Dm E..

==> Kembali ke : (*), Chorus

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi..

=================
Chord Originalnya
=================

Intro : A#m D#m

G#
Duh wong ayu..
C#
Liwat gending iki
F#
tak kelir katresnanku
D#m F
marang sliramu.. pepujanku..

Intro : F# F

A#m D#m
Sumanding sliramu
G# C#
tentrem rasane atiku
F# D#m
adem koyo kesiram
F
banyune surgo..

A#m D#m
Nganti tuwo iki
G# C#
tresno ku ora keganti
F# D#m
mung siji ning atiku
F
yo mung sliramu..
A#m
pepujanku..

Int. : A#m D#m G# C#
F# D#m F..

(*)
A#m D#m
Eling rikolo semono
G# C#
urip susah dilakoni
F# D#m
sliramu tansah nerimo
F
Ikhlas ati..

A#m D#m
Sabar lan bektimu
G# C#
nuwuhke gedene roso tresnoku
F# D#m
anggonku pakaryan kawujud
F
ngunduh kamulyan

F# G# F
Tulus katresnanku.. nggo sliramu..

Chorus :
A#m D#m
Langit nyinekseni
G# C#
tulus roso tresno iki
F# D#m
mung siji ning atiku
F
yo mung sliramu..

A#m D#m
Senajan akeh gudo
G# C#
sing nyubo goyahke tresno
F# D#m
utuh katresnan iki
F
tansah tak jogo..

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m A#m
roso iki tansah tak ugemi..

A#m D#m
Duh wong ayu…
G#
tulus katresnanku
C# F
yo mung kanggko sliramu.. pepujanku..

Int. : A#m D#m G# C#
F# D#m F..

==> Kembali ke : (*), Chorus

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m A#m
roso iki tansah tak ugemi

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m A#m
roso iki tansah tak ugemi..

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online