Kunci Gitar NDX A.K.A – Terminal Giwangan Chord & Lirik Lagu 🎸


C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : C F C Dm G C G

C F C
biasane jam semene wis ngabari
Dm G C G
nanging tekan saiki HPku durung muni
C F C
biasane jedal jedul ning ngarepku
Dm G
nanging dino dino iki
C G
menghilang bagai butiran debu

F G C Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
Dm F
mung tok nggo sambat..
G
tok nggo istirahat

Chorus :
C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan
C
pengen opo tak turuti
F C
leh ku lembur telung wengi
Dm G C -G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
F C
ngenteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Dm G
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"
C G
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
F C
bojomo dek, aku iki bojomo
Dm G
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
C G
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F G C Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
Dm F
mung tok nggo sambat..
G
tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : C..

=================
Chord Originalnya
=================

F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : F A# F Gm C F C

F A# F
biasane jam semene wis ngabari
Gm C F C
nanging tekan saiki HPku durung muni
F A# F
biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm C
nanging dino dino iki
F C
menghilang bagai butiran debu

A# C F Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
Gm A#
mung tok nggo sambat..
C
tok nggo istirahat

Chorus :
F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan
F
pengen opo tak turuti
A# F
leh ku lembur telung wengi
Gm C F -C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
A# F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Gm C
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"
F C
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A# F
bojomo dek, aku iki bojomo
Gm C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A# C F Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
Gm A#
mung tok nggo sambat..
C
tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : F..

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online