Kunci Gitar Didi Kempot – Gusti Ora Sare Chord & Lirik Lagu 🎸

Intro : Am Am Am E
Am Em Gm D Dm E..

Am Dm
Bejo ciloko soro lan mukti
Dm Am
wis ginaris kang dumadi
F
Loro ati iki..kowe sing natoni
Dm E
Ben tak tompo lelakon iki..

Am Dm
Gusti ra sare tansah ngulatke
Dm Am
Tutugno anggonmu ngece
F
Ati seje lambe sing tok ucapake
E Am -G
Ora nyono ngene dadine..

Chorus :
C G F
Gusti ora sare
C G
Ngerti sa’kabehe
C G F
Gusti ora sare
C G
Ngerti sa’nyotone

Am G F C
Sing salah.. aku.. opo kowe
Am G F-G C
Sing salah.. aku.. opo kowe

Int. : Am Em F E..

Am G F C
Sing salah.. aku.. opo kowe
Am G F-G C-G
Sing salah.. aku.. opo kowe

Chorus :
C G F
Gusti ora sare
C G
Ngerti sa’kabehe
C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G
Ngerti sa’nyotone

C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G
Ngerti sa’kabehe
C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G
Ngerti sa’nyotone

C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G F
Gusti ora sare
F
gusti ora sare
F
gusti..

=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Em Em Em.. B
Em Bm Dm D Am B

Em Am
Bejo ciloko soro lan mukti
Am Em
wis ginaris kang dumadi
C
Loro ati iki..kowe sing natoni
Am B
Ben tak tompo lelakon iki..

Em Am
Gusti ra sare tansah ngulatke
Am Em
Tutugno anggonmu ngece
C
Ati seje lambe sing tok ucapake
B Em -D
Ora nyono ngene dadine..

Chorus :
G D C
Gusti ora sare
G D
Ngerti sa’kabehe
G D C
Gusti ora sare
G D
Ngerti sa’nyotone

Em D C G
Sing salah.. aku.. opo kowe
Em D C-D G
Sing salah. .aku.. opo kowe

Int. : Em Bm C B..

Em D C G
Sing salah.. aku.. opo kowe
Em D C-D G -D
Sing salah.. aku.. opo kowe

Chorus :
G D C
Gusti ora sare
G D
Ngerti sa’kabehe
G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D
Ngerti sa’nyotone

G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D
Ngerti sa’kabehe
G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D
Ngerti sa’nyotone

G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D C
Gusti ora sare
C
gusti ora sare
C
gusti..

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online