Kunci Gitar Balisa – Tembang Kangen Chord & Lirik Lagu 🎸


Intro : Em F G Em

Em
wayah wengi udan grimis,
G
ra uwis-uwis
Em
banyu kang tumetes,
G
dadi saksi nggonku nangis
G
wong sing tak tresnani,
F
tego ningglake aku
F
suwung jeroning uripku,
G
yen ora ono sliramu

Em
sumilire angin tansah
G
ndudul kalbu
Em
roso kang tak empet
G
agawe loro dodoku
G
liwat tembang kangen,
F
mugo biso dadi tombo
F
tombo kangen iki,
Em
nandang wuyung rino wengi

Intro : Em G Em G Em

Em
liwat tembang kangen,
G
aku titip tresno
G
opo pancen sliramu,
Em
uwis ora kroso

Em
liwat tembang kangen,
G
aku titip sayang
G
tresnaku mring sliramu,
Em
ora biso ilang

Em
opo lali opo pancen
G
wis ra ngerti
Em
sak tenane aku,
G
mung tansah setyo ngenteni
F
ngenteni baline endah manise esemmu
F
liwat tembang kangen,
Em
iki wujud katresnanku

==> Ulangi dari awal (1x)

=================
Chord Originalnya
=================

Intro : C#m E C#m E
C#m D E C#m

C#m
wayah wengi udan grimis,
E
ra uwis-uwis
C#m
banyu kang tumetes,
E
dadi saksi nggonku nangis
E
wong sing tak tresnani,
D
tego ningglake aku
D
suwung jeroning uripku,
E
yen ora ono sliramu

C#m
sumilire angin tansah
E
ndudul kalbu
C#m
roso kang tak empet
E
agawe loro dodoku
E
liwat tembang kangen,
D
mugo biso dadi tombo
D
tombo kangen iki,
C#m
nandang wuyung rino wengi

Intro : C#m E C#m E C#m

C#m
liwat tembang kangen,
E
aku titip tresno
E
Opo pancen sliramu,
C#m
uwis ora kroso

C#m
liwat tembang kangen,
E
aku titip sayang
E
tresnaku mring sliramu,
C#m
ora biso ilang

C#m
opo lali opo pancen
E
wis ra ngerti
C#m
sak tenane aku,
E
mung tansah setyo ngenteni
D
ngenteni baline endah manise esemmu
D
liwat tembang kangen,
C#m
iki wujud katresnanku

==> Ulangi dari awal (1x)

Temukan daftar lengkap kunci gitar dan lirik lagu Indonesia di halaman ini. Selain itu, Anda juga bisa memainkan slot online sembari bermain gitar dengan berbagai panduan praktis yang ada di halaman berikut:

  1. Situs Judi Online, Slot Online, Casino Online Terpercaya
  2. Situs Judi Slot Playtech Online Indonesia
  3. Trik Bermain Slot Online
  4. Main Judi Slot Online Habanero Terbaik
  5. Judi Slot Online Microgaming Indonesia Terbaik
  6. Judi Slot Online Pragmatic Play Terbaik Indonesia
  7. Judi Slot Online